Agrarische bijeenkomst: GLB en mestbeleid 2023

Graag nodigen wij je uit voor onze agrarische bijeenkomst “GLB en mestbeleid” op maandagmiddag 27 februari 2023 bij De Radstake. 

Wat zijn de gevolgen van het nieuwe GLB voor jouw bedrijf?

Vanaf 1 januari geldt het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouw Beleid (GLB) voor agrarische landbouwbedrijven. Ook leidt het 7e actieprogramma Nitraatrichtlijn tot nieuwe verplichtingen in 2023. Wat verandert er precies? Wat betekent dit voor jouw bedrijf? Welke aanpassingen zijn er gewenst? Ook voor particulieren met landbouwgrond in box 3 (die bijv. meerdere hectares verhuren) is deze bijeenkomst interessant. We bespreken de wijzigingen en gevolgen.

Kom naar onze informatiemiddag

Wat verandert er qua derogatie? Hoe werken bufferstroken in de praktijk? Vanaf 2023 geldt de Eco-regeling met een basispremie en een Eco-premie. Op basis van welke activiteiten kom je in aanmerking voor de Eco-premie? Hoe kun je een hogere klasse toepassen in je bedrijfsvoering? Tijdens de bijeenkomst geven wij praktijkvoorbeelden.

Programma

 

12.30 uur  

     Ontvangst (de koffie staat klaar)

13.00 – 15.00 uur  

     GLB en mestbeleid door Johan Kranenburg van Houtsma Bedrijfsadvies

Circa 15.00 uur

     Afsluitende borrel


Meld je nu aan

Graag vernemen wij je aanmelding uiterlijk 20 februari a.s. via onderstaande aanmeldformulier. Je bent van harte welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Neem gerust een introducé mee.

ga