Agrarische bijeenkomst:
20 november 2023

Graag nodigen wij je uit voor onze actualiteitenmiddag op maandag 20 november 2023 bij De Radstake. Hierin geven wij een vervolg aan onze bijeenkomst “GLB en mestbeleid” en informeren wij je over belangrijke fiscaal juridische aandachtspunten.

GLB en mestbeleid

Vanaf 2023 geldt het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouw Beleid (GLB) voor agrarische landbouwbedrijven. Wat zijn de veranderingen voor 2024? Tijdens de bijeenkomst behandelen we de invulling van rustgewassen en gewasrotatie. Wat zijn de gevolgen van de afbouw derogatie en hoe kun je hierop inspelen? Wij geven je graag een update.

Fiscaal en juridische actualiteiten

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen vanuit het nieuwe Belastingplan? Wij gaan o.a. in op de tijdelijke willekeurige afschrijving 2023 en de wijzigingen in de bedrijfsopvolgingsregeling BOR. Wat kun je beter dit jaar nog regelen? Zoals energiezuinig investeren in 2023 (EIA) of maak gebruik van de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE).

Programma  
12.30 uur  Ontvangst bij De Radstake (de koffie staat klaar)
13.00 uur   “GLB en mestbeleid” door Ferry Wenneker
14.00 uur  Pauze
14.30 uur  “Fiscaal en juridische actualiteiten” door Laura Penterman-Wegink
Circa 15.15 uur Afsluitende borrel


Meld je nu aan

Graag vernemen wij je aanmelding uiterlijk 15 november a.s. via onderstaande aanmeldformulier. Je bent van harte welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Neem gerust een introducé mee.

ga