Belastingaangiften

Belastingaangiften (VPB, OB)

Door een nauwe samenwerking tussen onze accountants en adviseurs, kunnen wij uw aangiften vennootschapsbelasting (VPB) en/of omzetbelasting (OB) volledig toespitsen op uw specifieke fiscale situatie. Daarbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de fiscale mogelijkheden volgens de laatste stand van zaken.

Meer weten over fiscaal voordeel, een optimale rechtsvorm, het voorkomen van problemen met de Belastingdienst of andere wensen en/of vragen op fiscaal gebied? Wij zijn u graag van dienst met onze fiscale advisering.

Aangiften inkomstenbelasting (IB)

Voor honderden tevreden particulieren vullen wij jaarlijks de aangifte inkomstenbelasting (IB) in. Twijfelt u of u alle posten in aftrek heeft gebracht? Bent u onlangs verhuisd en vraagt u zich af welke gevolgen de bijleenregeling voor u heeft? Misschien loopt u tegen problemen aan bij het aanvragen van een zorg-, kinderopvang- of huurtoeslag? Veel mensen komen in aanmerking voor aftrek van ziektekosten. Voorkom dat u aftrekposten over het hoofd ziet. Wij zijn u hier graag mee van dienst.

Op ons kantoor in Varsseveld kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur zonder afspraak binnen lopen. Voor de kantoren Doetinchem en Duiven zouden wij het op prijs stellen indien u van te voren even een afspraak maakt voor uw aangifte.

Meer weten?

Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+