Afspraak maken

Direct weten hoeveel inkomstenbelasting u moet betalen of terugkrijgt? Maak hieronder een afspraak om uw aangifte IB door ons te laten opstellen en indienen. Op het genoemde tijdstip zullen wij dan alles afwikkelen en eventuele vragen/onduidelijkheden kunt u direct bespreken.

Let op! U kunt vanaf 1 februari 2022 uitsluitend een telefonische afspraak boeken. Vanwege corona is er dit jaar helaas geen fysieke afspraak mogelijk. Graag vragen wij u om gedurende het tijdsbestek van de afspraak telefonisch bereikbaar te zijn voor onze aangiftemedewerker. Graag de benodigde stukken uiterlijk een week van te voren aanleveren bij ons kantoor in Varsseveld. Ook kunt u de stukken digitaal aanleveren. De dag na de afspraak kunt u uw stukken weer ophalen op ons kantoor.


NB. Deze dienstverlening is van toepassing op relatief eenvoudige aangiften. Dus niet als er bijvoorbeeld sprake is van een scheiding, verkoop of aankoop woning etc. Voor complexe aangifte(n) IB maakt u telefonisch een afspraak via 0315 – 270 000.