Bedrijfsfinanciering

bedrijfsfinancieringOndernemers willen kansen omzetten in resultaat. U ook? Dan wilt u dat uw investeringen goed en gedegen worden gefinancierd. Dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Banken zijn door de verscherpte wet- en regelgeving steeds kritischer en behoudender in hun kredietbeleid. In de praktijk lopen ondernemers daardoor vaak tegen een ‘nee’ aan of krijgen zij net niet de oplossing aangeboden die zij zelf het meest passend vinden. 

Onze adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies, snel en gedegen. Ze nemen u al het werk uit handen en zullen niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen.

Specialist in zakelijke financieringen

Of u nu bancair geld, equity en/of crowdfunding nodig heeft om uw doelstelling te bereiken, graag vinden wij samen met u de beste financieringsoplossing. Hieronder vindt u enkele voorbeelden:

  • Bedrijfslening

U bent op zoek naar een bedrijfslening omdat u meer geld nodig hebt om te ondernemen. Of u bent op zoek naar herfinanciering van een bedrijfslening die u gunstiger wenst af te sluiten. In beide gevallen regelen wij uw bedrijfsfinanciering.

  • Factoring

Debiteuren betalen u veel later dan u wenst waardoor u krapte ervaart in uw liquiditeit. Ook het innen van de openstaande posten vergt u meer tijd waardoor u minder tijd hebt om te ondernemen. Factoring is een goede oplossing om sneller over uw geld te beschikken, vaak al binnen enkele dagen nadat u de factuur hebt verzonden.

  • Investeerders

U hebt een goed idee waardoor uw bedrijf een stormachtige groei kan doormaken. U moet hiervoor extra kapitaal aantrekken. Wij weten welke partijen in zijn voor een bedrijfsfinanciering en zorgen ervoor dat u rechtstreeks aan tafel komt.

Meer weten?

Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.