Fiscaal advies

Zekerheid over uw fiscale positie

De Nederlandse fiscale wet- en regelgeving staat internationaal bekend om zijn complexiteit. Daarnaast is de wet- en regelgeving aan voortdurende wijzigingen onderhevig. Voor uzelf  en uw onderneming.

Goede fiscale advisering is in onze optiek het zoeken naar creatieve oplossingen die er voor zorgen dat u binnen het door u geschetste kader niet teveel belasting betaalt. In deze advisering houden wij rekening met uw persoonlijk situatie en wensen, zodat er een optimale fiscale structuur kan worden behaald.

Wij zijn u graag van dienst op allerlei fiscale vlakken, zoals loonheffing, dividend en financiële planning. Onze fiscale adviseurs helpen u middels duidelijke antwoorden.

Convenant met de Belastingdienst

Westerveld en Vossers heeft een convenant afgesloten met de Belastingdienst in het kader van het Horizontaal Toezicht (HT). Dit convenant is gericht op een optimale samenwerking, een goede kwaliteit en een efficiënte manier van uitvoeren van de wetten. Indien u als belastingplichtige aan het HT deelneemt, weet u waar u aan toe bent. Hiermee voorkomt u naheffingen en/of onaangename verrassingen en wordt u bij vragen eerder geholpen door de Belastingdienst.

Meer weten?

Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.