Fusie en overname

Ondersteuning bij het gehele proces

Indien u uw onderneming verkoopt, wilt u er zeker van zijn dat de uw onderneming de juiste waardebepaling verkrijgt en de bedrijfsoverdracht in goede banen wordt geleid. Westerveld en Vossers kan u op een deskundige wijze ondersteunen bij dit proces.  Indien u uw bedrijf heeft verkocht, kan Westerveld en Vossers u tevens adviseren bij het (fiscaal) herstructureren en bestemmen van uw vrijgekomen middelen.

Anderzijds is het wenselijk om de risico’s, kansen en juistheid van de gepresenteerde informatie in kaart te brengen indien u van plan bent om een onderneming over te nemen of te fuseren. Voorafgaand onderzoek geeft informatie die van belang kan zijn voor de onderhandelingen en helpt verrassingen achteraf te voorkomen.

Westerveld en Vossers begeleidt ondernemers in het volledige overnameproces, van oriëntatie en voorbereiding tot de werkzaamheden die komen kijken bij de daadwerkelijke transactie, zoals diverse voorwaarden, boekenonderzoek en de definitieve keuze.

Specialist in overname

Om u goed te ondersteunen bij het ingewikkelde traject van fusie, overname en/of bedrijfsopvolging zijn wij aangesloten bij De Overname Adviseur. De aangesloten adviesbureaus staan borg voor vakkundige begeleiding door hun jarenlange ervaring op het gebied van fusie- en overnamebegeleiding voor ondernemers uit het MKB.
De Overname Adviseur beschikt daarnaast over een breed netwerk dat in staat is snel de juiste match te maken tussen een verkoper en een koper.

Meer weten?

We nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.