Pensioen

Pensioen en inkomensadvies Westerveld en VossersIn het gunstige geval bestaat uw inkomen na uw pensionering uit drie delen: AOW, werknemerspensioen en het zogenaamde derde pijlerpensioen. Veel ondernemers maken bijvoorbeeld gebruik van de mogelijkheid van banksparen of een lijfrente om pensioen op te bouwen in de derde pijler. Grootaandeelhouders van de BV hebben daarnaast de mogelijkheid om pensioen op te bouwen in eigen beheer.

U kunt met al uw vragen over uw eigen pensioen bij ons terecht. Ook indien u voor uw werknemers een pensioen wilt regelen, kunnen wij u hierbij adviseren.

  • Individueel pensioen

Wij kunnen voor u bekijken of uw pensioen volstaat of dat er nog stappen genomen kunnen worden om uw pensioen aan te vullen, zodat u later niet voor financiële verrassingen komt te staan. Wellicht staat u op het punt van pensionering? Wij helpen u graag om uw pensioen aan te vragen en u te adviseren bij eventueel te maken keuzes zoals bijvoorbeeld uitruilen of variabele pensioenuitkeringen.

  • Pensioen voor uw werknemers

Heeft u een eigen bedrijf of bent u werkzaam in een bedrijf en wilt u pensioen regelen voor uw werknemers? Wij kunnen uw situatie in kaart brengen en adviseren welke financiële oplossing het beste past bij uw situatie. In het Dienstverleningsdocument Pensioen staat beschreven wat wij voor u kunnen doen en hoeveel dat kost.

Meer weten?
Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.