HR interim

Heeft u tijdelijk een piek in HR werkzaamheden en heeft u extra handen nodig ter ondersteuning van uw eigen HR adviseur? Dient u eigen HR adviseur of P&O medewerker vervangen te worden voor een tijdelijke periode? Heeft u geen interne HR adviseur, maar ziet u wel de vraagstukken opstapelen? Ontbreekt de expertise op een specialistisch vraagstuk? Dan biedt onze HR interim oplossing uitkomst.

Onze HR adviseurs kunnen de rol van uw interne HR adviseur aanvullen of vervullen op interim basis. U krijgt een deskundige sparringpartner op het gebied van personeelszaken die u voor een vast aantal uren per week kan voorzien van HR advies. Op deze manier is de continuïteit op het gebied van personeelszaken gewaarborgd binnen uw organisatie.

Bent u op zoek naar een interim oplossing voor uw organisatie? Dan komen wij graag bij u langs om een gratis HR scan uit te voeren. Om zo nader kennis te maken en te bekijken wat er binnen uw organisatie aan vraagstukken ligt of om direct de opdracht door te spreken.

Meer weten?

Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.