Zorgadvies op maat

Een sector in beweging

De zorgsector is sterk gebonden aan wet- en regelgeving. Daarnaast zorgt een toenemende vraag naar zorgverlening (en de afnemende budgetten) ervoor dat de sector volop in beweging is. Als zorgverlener dient u bij de opstart te voldoen aan strenge toelatingseisen, bijvoorbeeld vanuit de Wet Toelating Zorg Instelling (WTZI). Ook na de opstart heeft u als zorgverlener te maken met een permanente toetsing (o.a. vanuit inspectie Gezondheidszorg) en strenge, specifieke kwaliteitseisen ten aanzien van de jaarrekening, administratieve organisatie en interne beheersing.

Specialist in het gehele traject  

Door specifieke kennis van de zorgsector, kunnen wij u hierbij op alle fronten van dienst zijn. Variërend van het aanvragen en onderhandelen bij de aanbesteding tot het verzorgen van uw administratie, het opstellen van uw jaarrekening en/of een controle op de nacalculatie van uw zorgproductie. Wij zijn bekend met de complexe materie waar zorgverleners mee te maken krijgen, zowel bij de opstart als bij reeds gestarte organisaties. Wij begeleiden zowel regionaal als landelijk diverse woon- en zorgvoorzieningen, zorghotels en thuiszorgorganisaties.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de (woon)zorg en schrijf u in voor onze nieuwsbrief via een e-mailbericht aan nieuwsbrief.zorg@wenv.nl.

Meer weten?

Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.