Klantverhalen

Save Plastics: “Niet alleen het standaard rekenwerk, maar ook of het innovatief en groen kan”

“Zoals het meedenken met subsidies, het flexibel omgaan met groene aftrekposten en de WBSO. Voor een financiering was er een meerjarige prognose nodig. De samenwerking is heel goed: heel persoonlijk, altijd dezelfde personen. Ze zijn op de hoogte van mijn situatie. Ik hoef niets uit te leggen.”

Arjan ter Maat: “Ik ga liever een uur schilderen, dan dat ik steeds dingen moet uitzoeken”

“Als je iets moet doen waar je geen zin in hebt, dan moet je dat zo regelen, dat je er geen gedoe mee hebt. Ik hou er van om op alle gebieden zo efficiënt mogelijk te werken.”

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Waar lig jij als ondernemer wakker van? Wij helpen je graag bij “verplichte rompslomp” zoals jaarrekeningen, aangiften en salarisverwerking. Zonder gedoe. Ook is het de basis voor waardevol financieel en fiscaal advies. Zowel voor jouw onderneming als voor je eigen financiële situatie. Zo kun jij zo gunstig mogelijk ondernemen zonder negatieve verrassingen achteraf. Dat geeft jou rust én alle ruimte voor groei. 
Het beste kun je zelf kennis met ons maken. Bel voor een vrijblijvende kennismaking naar tel. 0315 – 270 000. Wij gaan graag met je om tafel.

Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak
accountants en adviseurs sinds 1926 – accountants en adviseurs sinds 1926 –
ga