Agrarische voorlichtingsavond 2019

Datum gepubliceerd: maandag, 07 januari 2019 Ga terug naar het overzicht

Voor onze agrarische relaties organiseren wij een informatieve voorlichtingsavond ‘Agrarische actualiteiten en de toekomst van het nieuwe GLB’ op dinsdag 19 februari 2019.


Programma

De laatste ontwikkelingen op agrarisch gebied, zoals fosfaatrechten, subsidie voor jonge landbouwers en de toekomst van het nieuwe GLB (gemeenschappelijk landbouw beleid). Zal de uitbetaling van betaalrechten geen recht meer zijn, maar een beloningssysteem? Wij nemen u mee in de ontwikkelingen die van invloed zijn op de toekomstige bedrijfsmatige en financiële mogelijkheden binnen uw bedrijf. Spreker op deze avond is Ing. H.H.J. Westerhof.

Praktische gegevens

Datum:   dinsdag 19 februari 2019
Locatie:   Het Onland (Rekhemseweg 175, 7004 HD Doetinchem)
Aanvang:   20.00 uur (de koffie staat vanaf 19.30 uur voor u klaar)

Graag vernemen wij of u aanwezig zult zijn bij deze voorlichtingsavond. Neemt u gerust een introducée mee. U kunt zich tot uiterlijk 15 februari 2019 aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier of telefonisch via 0315 – 270 000.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Mocht u verhinderd zijn, maar wel informatie willen ontvangen, dan kunt u contact opnemen met uw relatiebeheerder.

________________________________________________________________

Aanmeldformulier