In memoriam

Datum gepubliceerd: zaterdag, 30 april 2022 Ga terug naar het overzicht

Veel te vroeg hebben wij afgelopen weekend onze collega Maarten Kuiper verloren. Het is zo snel gegaan, dat het eigenlijk nog te onwerkelijk is om te beseffen dat hij ons kantoor niet meer binnen zal lopen. Nog groter is het gemis voor zijn familie. Wij wensen Anneke, zijn kinderen, kleinkinderen en alle overige naasten heel veel sterkte.

Het leven van Maarten was veel te kort met slechts 55 jaar en het afscheid na een heftige ziekteperiode kwam veel te snel. We hebben een fijne collega verloren. Maarten was een echte “relatiebeheerder”. Niet alleen voor zijn klanten, maar ook met zijn collega’s had hij een goede relatie opgebouwd. Geen trotse verhalen meer over zijn kinderen en kleinkinderen.

Maarten was al sinds 1990 bij Westerveld en Vossers werkzaam. Veel collega’s hebben dan ook herinneringen die ver terug gaan. Maarten was een markante persoonlijkheid. Hij had een uitgesproken karakter. Duidelijk, recht door zee en je kon van hem op aan. Hij was ook ontzettend warm en altijd in voor een praatje.

Een fijne collega is niet meer.