Uitnodiging wielrennen in Varsseveld

Datum gepubliceerd: maandag, 12 juli 2021 Ga terug naar het overzicht

Op zondag 29 augustus a.s. start de internationale wielerkoers Ronde van de Achterhoek vanuit Bredevoort. De finish en lokale rondes zijn nagenoeg voor ons kantoor in Varsseveld: een unieke kans die wij niet aan ons voorbij laten gaan. 

Fiets je gezellig met ons mee?
Graag nodigen wij je uit om samen met ons een gezellige, recreatieve route te wielrennen. Wij hebben een route van circa 45 kilometer door het Achterhoekse coulisselandschap voor jullie uitgezet. Wielrenners Jelle Nijdam en Rob Harmeling fietsen met ons mee (bij voldoende deelname). Het is ook mogelijk om alleen de afsluitende rondes en finish van de officiële wielerkoers te bekijken vanaf ons kantoor met een hapje en een drankje.

Programma
12.30 – 13.00 uur   Ontvangst op ons kantoor in Varsseveld (Dames Jolinkweg 52)
13.00 – 15.00 uur   Recreatieve ronde van circa 45 kilometer gezamenlijk wielrennen
15.00 – 15.30 uur   Gelegenheid tot douchen/opfrissen
15.30 – 16.15 uur   Soep/broodjes
16.15 – 17.15 uur    Lokale rondes Ronde van de Achterhoek (finish naast ons kantoor)
Circa 17.30 uur       Afsluiting

Over Ronde van de Achterhoek
De Ronde van de Achterhoek is onderdeel van de Holland Cup (“de eredivisie”). Het internationale deelnemersveld (waaronder de Nederlandse top) start in Bredevoort en legt 200 kilometer af. De route sluit af met een aantal plaatselijke rondes langs ons kantoor in Varsseveld. Onze recreatieve route gaat deels over deze route.

Meld je nu aan
Graag vragen wij je uiterlijk 15 augustus a.s. aan te melden via onderstaande formulier. Je mag een introducé meenemen. Dit evenement wordt je kosteloos aangeboden door Westerveld en Vossers. Ook kun je eventuele dieetwensen etc. hieronder aangeven.
________________________________________________________________

Aanmeldformulier