Vacature Accountant AA in Duiven

Datum gepubliceerd: woensdag, 12 januari 2022 Ga terug naar het overzicht

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Maak jij als accountant graag het verschil? Wil jij jezelf graag ontwikkelen in een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid? Wij ontvangen je graag in ons enthousiaste en informele team. Samen met circa 55 collega’s werk jij vanuit ons full service accountantskantoor rechtstreeks voor onze afwisselende MKB-klantenportefeuille.

Westerveld en Vossers is voor de vestiging Duiven op zoek naar een:

Accountant AA

Als accountant ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de uitvoering van de samenstelwerkzaamheden en het geven van adviezen. Je bent het aanspreekpunt voor de klant. Je bent budgetverantwoordelijk voor de opdrachten en draagt mede zorg voor de totale praktijkontwikkeling. De werkzaamheden zijn met name adviserend en begeleidend van aard. Daarnaast biedt Westerveld en Vossers vele doorgroeimogelijkheden.

Wat heb je hiervoor nodig?

  • Je hebt een afgeronde AA-opleiding (of RA-opleiding als je werkzaam wilt zijn in het MKB)
  • Je bent ingeschreven in het accountantsregister
  • Je bent vakgericht, probleemoplossend en signalerend
  • Je hebt circa 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, maar ook met minder ervaring zien we je reactie graag komen
  • Je werkt in een dynamische werkomgeving wat vraagt om goede contactuele vaardigheden en flexibiliteit in denk- en werkwijze
  • Je bent in staat om goed en duidelijk te communiceren met verschillende klanten en instanties

Wat bieden wij?
Wij bieden deze leuke functie aan voor 32 – 40 uur per week met veel ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief en zelfstandigheid. Verder biedt Westerveld en Vossers een informele bedrijfscultuur waarbij je gaat werken in een leuk en enthousiast team. We bieden een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden en wil jij je graag ontwikkelen bij Westerveld en Vossers? Schrijf dan een motivatie en stuur deze samen met je CV op naar m.brethouwer@wenv.nl. Wil je meer weten over ons bedrijf en/of de functie? Bel of mail dan met Miranda Brethouwer via tel. 0315 -270 000 of via bovenstaand e-mailadres.

Over Westerveld en Vossers
Westerveld en Vossers is een accountants- en advieskantoor met circa 55 medewerkers. We zijn gevestigd in Varsseveld, Doetinchem en Duiven. Onze dienstverlening en organisatie kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij onze klanten, maar ook bij onze medewerkers. Samen zijn wij altijd op zoek naar het beste resultaat. We zijn een full service kantoor, maar hebben ook een aantal specialisaties. Zoals het optimaliseren van de digitale administratie, corporate finance (OFT) en wettelijke controles (Confirm). Naast deze specialisaties beschikt ons kantoor over een accountantsafdeling met een samenstelpraktijk, hebben we een complete fiscale praktijk voor advies op maat, een HR-adviestak en een goed uitgeruste salarisafdeling voor een complete ontzorging van de personeels- en salarisadministratie. Binnen al deze diensten zetten we slimme innovatieve ICT-oplossingen in. Kortom, een leerzame en uitdagende omgeving!