Vacature agrarisch relatiebeheerder / adviseur

Datum gepubliceerd: dinsdag, 29 juni 2021 Ga terug naar het overzicht

Kom jij onze agrarische ondernemers proactief ondersteunen bij hun financiële administratie en alles wat daarbij komt kijken?

Voor onze vestiging in Varsseveld zijn wij op zoek naar een:

Agrarisch relatiebeheerder / adviseur

Als agrarisch relatiebeheerder voel je je verantwoordelijk en ben je zichtbaar voor jouw klanten. Je bent een goede gesprekspartner, een verbinder, hebt agrarische expertise, kent de wet- en regelgeving op financieel en agrarisch gebied en handelt proactief bij veranderingen binnen deze enorm bewegende sector. Je bent benaderbaar voor de klanten en samen met je collega’s wil je de klanten bedienen en ontzorgen op het brede terrein van de agrarische ondernemer.

Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO Bedrijfskunde (agrarisch), HBO Accountancy of vergelijkbaar
  • Je hebt ervaring in de agrarische sector
  • Bij voorkeur beschik je over circa 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, maar ook als starter nodigen wij je uit om te reageren
  • Je werkt in een dynamische werkomgeving wat vraagt om goede contactuele vaardigheden en flexibiliteit in denk- en werkwijze
  • Je bent in staat om goed en duidelijk te communiceren met verschillende klanten en instanties

Wat bieden wij?
Wij bieden deze leuke functie aan voor 40 uur per week (maar ook vanaf 24 uur per week zijn er mogelijkheden) met veel ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief en zelfstandigheid. Verder biedt Westerveld en Vossers een informele bedrijfscultuur waarbij je gaat werken in een leuk, enthousiast en deskundig team. We bieden een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Pas jij in bovenstaand profiel? Stuur dan een gemotiveerde sollicitatiebrief met CV naar m.brethouwer@wenv.nl. Wil je meer weten over ons bedrijf en/of de functie? Bel of mail dan met Miranda Brethouwer via tel. 0315 – 270 000 of via bovenstaand e-mailadres.

Over Westerveld en Vossers
Westerveld en Vossers is een accountants- en advieskantoor met circa 55 medewerkers. We zijn gevestigd in Varsseveld, Doetinchem en Duiven. Onze dienstverlening en organisatie kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij onze klanten, maar ook bij onze medewerkers. Samen zijn wij altijd op zoek naar het beste resultaat. We zijn een full service kantoor, maar hebben ook een aantal specialisaties. Zoals het optimaliseren van de digitale administratie, corporate finance (OFT) en wettelijke controles (Confirm). Naast deze specialisaties beschikt ons kantoor over een accountantsafdeling met een samenstelpraktijk, hebben we een complete fiscale praktijk voor advies op maat, een HR-adviestak en een goed uitgeruste salarisafdeling voor een complete ontzorging van de personeels- en salarisadministratie. Binnen al deze diensten zetten we slimme innovatieve ICT-oplossingen in. Kortom, een leerzame en uitdagende omgeving!