Vacature (senior) assistent accountant

Datum gepubliceerd: maandag, 05 juli 2021 Ga terug naar het overzicht

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Ontwikkel jij jezelf graag als (senior) assistent accountant in een afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatief? Wij ontvangen je graag in ons enthousiaste en informele team. Kom jij binnenkort bij ons op gesprek? Wij zijn benieuwd naar je ambities!

Voor onze samenstelpraktijk in Duiven zijn wij op zoek naar een:

(Senior) assistent accountant
Als (senior) assistent accountant ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van samenstelwerkzaamheden. Samen met je collega’s draag je zorg voor de interne praktijkontwikkeling, zoals optimalisering van onze dienstverlening en een goede dossiervorming. Je ondersteunt bij de uitvoering van adviesopdrachten en bent verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de opdracht binnen het budget en de planning.

Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal HBO-niveau; bij voorkeur HBO-BE/AC of studerend daarvoor
  • Je hebt circa 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, maar ook als starter nodigen wij je uit om te reageren
  • Je werkt in een dynamische werkomgeving wat vraagt om goede contactuele vaardigheden en flexibiliteit in denk- en werkwijze
  • Je bent in staat om goed en duidelijk te communiceren met verschillende klanten en instanties, waarbij goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift een must is
  • Je bent handig met softwareapplicaties

Wat bieden wij?
Wij bieden deze leuke functie aan voor minimaal 24 uur per week met veel ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief en zelfstandigheid. Verder biedt Westerveld en Vossers een informele bedrijfscultuur waarbij je gaat werken in een leuk en enthousiast team. We bieden een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Pas jij in bovenstaande profiel? Stuur dan een gemotiveerde sollicitatiebrief met CV aan Miranda Brethouwer via m.brethouwer@wenv.nl.

Over Westerveld en Vossers
Westerveld en Vossers is een accountants- en advieskantoor met circa 55 medewerkers. We zijn gevestigd in Varsseveld, Doetinchem en Duiven. Onze dienstverlening en organisatie kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij onze klanten, maar ook bij onze medewerkers. Samen zijn wij altijd op zoek naar het beste resultaat. We zijn een full service kantoor, maar hebben ook een aantal specialisaties. Zoals het optimaliseren van de digitale administratie, corporate finance (OFT) en wettelijke controles (Confirm). Naast deze specialisaties beschikt ons kantoor over een accountantsafdeling met een samenstelpraktijk, hebben we een complete fiscale praktijk voor advies op maat, een HR-adviestak en een goed uitgeruste salarisafdeling voor een complete ontzorging van de personeels- en salarisadministratie. Binnen al deze diensten zetten we slimme innovatieve ICT-oplossingen in. Kortom, een leerzame en uitdagende omgeving!