Vestiging Varsseveld tijdelijk gesloten i.v.m. verbouwing

Datum gepubliceerd: donderdag, 17 september 2020 Ga terug naar het overzicht

Vanwege een verbouwing is ons kantoor in Varsseveld tijdelijk gesloten van 5 oktober tot medio december 2020. Graag beperken wij de eventuele hinder voor u tot een minimum. Wij organiseren daarom een tijdelijk afgiftepunt en een breng- en haalservice. Ook kunt u een afspraak maken op een alternatieve locatie.

Wilt u een afspraak maken?
Neem dan contact op met ons. Graag komen wij in overleg bij u langs. Ook bent u van harte welkom op onze vestiging in Doetinchem of Duiven (uitsluitend op afspraak).

Uw spullen brengen of ophalen?

Op dinsdagochtend en donderdagmiddag kunt u terecht bij ons tijdelijke afgiftepunt aan de Dames Jolinkweg 60 (het woonhuis links van ons hoofdkantoor). Op de genoemde dagdelen kunt u uw stukken brengen of in overleg ophalen. Wel kunt u altijd stukken deponeren in de brievenbus bij ons kantoor. Deze wordt dagelijks geleegd. Ook komen wij uw spullen graag ophalen of brengen indien nodig. Stuur hiervoor een mail aan info@wenv.nl of bel 0315 – 270 000.

Uw administratie digitaal aanleveren
U kunt uw administratie ook eenvoudig digitaal aanleveren. Dat bespaart u ook in de toekomst reistijd. Van bonnetjes maakt u een foto via de app en uw facturen per e-mail hoeft u alleen maar door te sturen. Lees meer in onze flyer online administratie. Onze adviseur Marita Sloetjes informeert u graag kosteloos over de mogelijkheden.

Overige documenten aanleveren via onze portal
Alle overige documenten kunt u digitaal aanleveren via onze portal. In de beveiligde omgeving van onze portal kunt u eenvoudig uw documenten uploaden. Wilt u hier gebruik van maken? Stuur dan een mail naar portal@wenv.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een inlogaccount en u kunt gelijk aan de slag!

Eind 2020 nieuwe kantoor geopend

Vanaf eind december 2020 verwelkomen wij u graag weer vanuit ons geheel vernieuwde en duurzame kantoor. Ruimtelijk van opzet en met een open sfeer. Wij kijken er dan ook naar uit om u weer te mogen verwelkomen!

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via tel. 0315 – 270 000.