Over ons

Samen toekomstgericht ondernemen

Jouw administratie regelen wij snel en goed vanuit een geautomatiseerd proces. Zoek je zekerheid en maximaal rendement? Onze dienstverlening zorgt ervoor dat je voldoet aan alle wet- en regelgeving. Onze adviseurs kijken graag samen met jou waar er nog winst valt te behalen. Zowel financieel als fiscaal. Maar ook op het gebied van werkgeverschap. Voor het beste resultaat. 

Onze werkwijze

Als ondernemer wil je snel schakelen. Jouw vaste contactpersoon zorgt ervoor dat je snel geholpen wordt. Wij reageren snel en het contact verloopt via korte lijnen. Als full service kantoor hebben wij alle specialismen voor je in huis. Hierdoor zijn we niet alleen hét aanspreekpunt voor al je ondernemersvragen, maar zijn we ook ontzettend slagvaardig. Zo kun je snel weer verder. 

Full service kantoor

Als ondernemer of directeur grootaandeelhouder (DGA) heb je te maken met verschillende situaties. Zowel je onderneming als je eigen privésituatie hebben elk hun eigen belangen, fiscale regels en bijbehorende gevolgen. Wij bieden een integraal advies, zowel zakelijk als privé. 

Ontzorgen

Jouw financiële administratie, belastingaangiften en jaarrekening nemen wij graag uit handen. Zo heb jij weinig omkijken naar deze administratieve verplichtingen. Ook zijn we vraagbaak voor allerlei ondernemersvragen. Wil je bijvoorbeeld een bedrijf (ver)kopen? Wij helpen je met thema’s zoals bedrijfsoverdracht. Ons team van 60 medewerkers staat graag voor je klaar.

Slimme oplossingen

Heb je een eenmanszaak of ben je een kleine ondernemer? Dankzij onze slimme innovatieve oplossingen zijn wij ook concurrerend voor kleine ondernemers. Met de kwaliteit van een accountantskantoor. Zo is er altijd een oplossing voor jouw vraag. Onze relaties zijn gevestigd in de regio Achterhoek en De Liemers, maar ook ver daarbuiten. Bekijk hier onze klantverhalen.

Van harte welkom

Een persoonlijke klik is erg belangrijk in je zoektocht naar een geschikte accountant of fiscaal adviseur. We nodigen je dan ook van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking. Bel ons voor een afspraak via tel. 0315 – 270 000.

Onze bedrijfscultuur

Gedegen, toegankelijk, scherp en gedreven. Dat zijn onze kernwaarden. Onze collega’s zijn solide en betrouwbaar (we zijn geen “snelle jongens”). Je kunt van ons op aan. We zijn betrokken en persoonlijk. We leren jou en je onderneming graag beter kennen, en we doen graag een stapje extra. Dat maakt ons werk leuk.

We zijn pragmatisch en nuchter (geen “poeha”). Slim, innovatief en altijd op zoek naar de beste oplossing. Soms wat bescheiden, maar ons kantoor kent al een duurzame groei sinds 1926. Het beste kan je ons zelf leren kennen. Onze behulpzame collega’s staan graag voor je klaar.

Meer weten? Bel voor een vrijblijvende kennismaking

Maak kennis met onze collega’s


Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Onze collega’s versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Samen gaan wij voor het beste resultaat. 

Miranda Buiting
accountant AA
Sander Heutinck
accountant AA
Arjan Bokkers
fiscaal adviseur

Onze kwaliteit gewaarborgd


Actuele kennis

Onze kennis houden wij continue up-to-date via diverse trainingen en opleidingen. Ook zijn onze accountants en adviseurs aangesloten bij één of meerdere beroepsorganisaties:

  • De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA);
  • De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB);
  • Het Register Belastingadviseurs (RB);
  • De Federatie Financieel Planners (FFP);
  • Het Nederlands Mediation Instituut (NMI);
  • De Overname Adviseur.


Brancheorganisaties

Ook zijn wij als organisatie aangesloten bij de Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-administratieconsulenten (SRA). Dit is de grootste organisatie van zelfstandige, professionele accountantskantoren in Nederland. Ook hebben wij nauwe contacten met de Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren (NOVAK).

Naar tevredenheid

Maar bovenal, wij vinden het belangrijk dat jij je geholpen voelt. Mocht je desondanks niet tevreden zijn met onze dienstverlening, dan vragen wij je om dit zo spoedig mogelijk op te nemen met Bas Teuwsen via tel. 0315 – 270 000. Ook kun je gebruik maken van onze klacht- en meldingsregeling.

accountants en adviseurs sinds 1926 – accountants en adviseurs sinds 1926 –
ga