Kwaliteits-
beleid

Onze kwaliteit gewaarborgd


Actuele kennis

Onze kennis houden wij continue up-to-date via diverse trainingen en opleidingen. Ook zijn onze accountants en adviseurs aangesloten bij één of meerdere beroepsorganisaties:

  • De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA);
  • De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB);
  • Het Register Belastingadviseurs (RB);
  • De Federatie Financieel Planners (FFP);
  • Het Nederlands Mediation Instituut (NMI).

 

Brancheorganisaties

Ook zijn wij als organisatie aangesloten bij de Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-administratieconsulenten (SRA). Dit is de grootste organisatie van zelfstandige, professionele accountantskantoren in Nederland. Ook hebben wij nauwe contacten met de Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren (NOVAK).


Naar tevredenheid

Maar bovenal, wij vinden het belangrijk dat jij je geholpen voelt. Wij streven naar een hoge mate van kwaliteit en integriteit, zowel in onze producten als in de wijze waarop onze dienstverlening tot stand komt. Mocht je desondanks niet tevreden zijn met onze dienstverlening of de uitvoering van de werkzaamheden door onze medewerker(s), dan vragen wij je om dit zo spoedig mogelijk op te nemen met Bas Teuwsen via tel. 0315 – 27000. Ook kun je gebruik maken van ons klacht- en meldingsformulier.

Afhandeling klacht

We zullen jouw klacht op zorgvuldige wijze afhandelen en waar mogelijk kijken naar een passende oplossing. Indien je een voorstel hebt voor de afwikkeling van de klacht kun je dat ook aangeven. Je ontvangt vervolgens binnen 5 werkdagen een ontvangstbevestiging met het verdere verloop van de procedure. Wij streven ernaar jouw klacht uiterlijk binnen 8 weken af te handelen middels een gegrond- of ongegrondverklaring. Een uitgebreide omschrijving van onze procedures kun je hieronder downloaden:

 
accountants en adviseurs sinds 1926 – accountants en adviseurs sinds 1926 –
ga