Samen voor het beste resultaat

Als ondernemer wil je snel schakelen. Jouw vaste contactpersoon zorgt ervoor dat je snel geholpen wordt. Wij reageren snel en het contact verloopt via korte lijnen. Als full service kantoor hebben wij alle specialismen voor je in huis. Hierdoor zijn we niet alleen hét aanspreekpunt voor al je ondernemersvragen, maar zijn we ook ontzettend slagvaardig. Zo kun je snel weer verder. Lees meer over onze werkwijze >

Full service kantoor

Ons kantoor beschikt over een accountantsafdeling met een samenstelpraktijk, een complete fiscale praktijk voor advies op maat, een HR-adviestak en een goed uitgeruste salarisafdeling. Zo nemen we jouw financiële administratie, belastingaangiften en jaarrekening graag uit handen. Ook zijn we vraagbaak voor allerlei ondernemersvragen. Wil je bijvoorbeeld een bedrijf (ver)kopen? Wij helpen je met thema’s zoals bedrijfsoverdracht. Daarnaast hebben we een aantal specialisaties, zoals het optimaliseren van de digitale administratie, pensioen en inkomen en corporate finance (OFT). Zowel jouw onderneming als je eigen privésituatie hebben elk hun eigen belangen, fiscale regels en bijbehorende gevolgen. Dankzij ons full service kantoor kunnen wij je op al deze gebieden van dienst zijn. Ons team staat graag voor je klaar.

Lees meer over ons

Maak kennis met Westerveld en Vossers

Een persoonlijke klik is erg belangrijk in je zoektocht naar een geschikte accountant of fiscaal adviseur. We nodigen je dan ook van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking. Bel ons voor een afspraak via tel. 0315 – 270 000.

André Meutstege
relatiebeheerder
Arjan Bokkers
fiscaal adviseur
Bas Teuwsen
vennoot/ fiscalist
accountants en adviseurs sinds 1926 – accountants en adviseurs sinds 1926 –
ga