Financiële planning

Persoonlijk financieel plan biedt perspectief

Heb je voldoende bestedingsruimte, ook na je pensionering? Zijn er veranderingen in jouw persoonlijke situatie of onderneming die van invloed kunnen zijn op je vermogen, nu en in de toekomst? Financiële planning helpt je bij het in kaart brengen van je financiële situatie en het plannen van je financiële toekomst.

Scenario’s

Iedere schets van je financiële levensloop is vanzelfsprekend een momentopname. Een goed financieel plan houdt echter ook rekening met veranderingen en onvoorziene tegenslag. Dit gebeurt door meerdere scenario’s door te rekenen. Zo weet je precies waar mogelijke risico’s zitten, wat je al goed hebt geregeld en wat je nog moet aanvullen of bijsturen. Kortom: je verkrijgt een helder totaalbeeld van jouw wensen en mogelijkheden.

Inzicht in je inkomen

Onze adviseurs staan je hierin graag bij, zodat je hier waar mogelijk tijdig op kunt anticiperen. Zowel in de afwikkeling van een specifieke situatie (zoals pensioen of schenken) als met een integraal financieel plan. Hierdoor krijg je grip op jouw financiële toekomst.

Financiële planning is een dienst van Westerveld en Vossers Pensioen- en Inkomensadvies B.V.

Meer weten?

Bas Teuwsen
vennoot/ fiscalist

Meer weten over financiële planning?

Neem contact op met onze financieel planner mr. Bas Teuwsen CFP® RB via tel. 0315 – 270 000. Wij helpen je graag om grip te krijgen op jouw financiële toekomst. 

Persoonlijk financieel plan

Een goed persoonlijk financieel plan biedt inzicht in de ontwikkeling van je inkomen, uitgaven en vermogen en helpt je risico’s te beheersen.
Denk bijvoorbeeld aan:
* loopbaan- en salarisontwikkeling
* pensioenopbouw
* woonlasten en de waarde van je woning
* de kosten van studerende kinderen
* risico’s zoals arbeidsongeschiktheid en het verlies van een partner

Wij helpen je graag bij een financieel onbezorgde toekomst.

Ja, ik wil inzicht in mijn (toekomstige) bestedingsruimte

Integraal advies

Je onderneming en je eigen privé situatie zijn vaak nauw met elkaar verweven. Wij kunnen op alle fiscale terreinen actief signaleren en integraal adviseren. Ben je DGA? Dan hebben je onderneming en je privésituatie beide hun eigen belangen, fiscale regels en gevolgen. Financiële planning is dan zinvol door de verschillen in de fiscale behandeling tussen DGA en BV.

accountants en adviseurs sinds 1926 – accountants en adviseurs sinds 1926 –
ga