Accountancy

Betrouwbare cijfers: een goede basis

De ontwikkelingen gaan steeds sneller. Een heldere en inzichtelijke administratie is onmisbaar, maar ook tijdrovend. Richt jij je liever op de kernactiviteiten binnen jouw onderneming? Wij verzorgen graag jouw boekhouding en jaarrekening. Zo kun jij je volledig focussen op jouw onderneming en jouw toekomst.

Actueel inzicht

De basis is je administratie: correct en snel verwerkt, zodat je altijd live inzicht hebt in je financiële situatie. Zo kunnen we actief signaleren en adviseren. Voor je onderneming, maar ook privé. Zodat je succesvol kunt ondernemen, nu en in de toekomst. 

Voor het beste resultaat

Op basis van je administratie stellen wij je jaarrekening samen. Onze taak als accountant houdt daar niet op. Je financiële bedrijfsinformatie is waardevolle informatie om verder te kijken naar je onderneming. Samen met jou gaan we op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden binnen en buiten je organisatie.

Snel schakelen

Hoe sta je ervoor? Welke ontwikkelingen spelen er en wat zijn de gevolgen hiervan? Heb je hulp nodig bij een begroting of financieringsaanvraag? Zoek je tijdelijke vervanging van je administrateur of controller? Wij helpen je graag, zodat je snel verder kunt.

Overige diensten

* Begeleiding bij het starten van een onderneming
* Begeleiding bij het opstellen van begrotingen en financieringsaanvragen
* Tijdelijk vervangen van uw administrateur of controller
* Ondersteunen bij tussentijdse afsluitingen
* Opstellen van prognoses

Meer weten?

Linda Scholten
accountant AA

Meer weten over accountancy?

Neem contact op met Linda Scholten of Jan Scholtens via tel. 0315 – 270 000. Wij helpen je graag verder. Bij het opstellen van de jaarrekening, maar ook bij het opstellen van prognoses, begrotingen en financieringsaanvragen.

De meerwaarde van een accountant

Accountants doen veel meer dan alleen de boekhouding of de belastingaangifte. Wij kijken samen met jou naar de toekomst, zowel zakelijk als privé. Wat zijn jouw ambities? Waar liggen valkuilen en kansen? Hoe zorg je dat alles goed geregeld en verantwoord is? Als accountant rekenen wij de cijfers voor je door. Ook hebben we een ondersteunende en adviserende rol. Als sparringpartner gaan wij voor het beste resultaat. 
Accountant is een beschermd beroep. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door onafhankelijk, zorgvuldig, integer en kritisch te blijven. Voor een gezond financieel klimaat.

Bel voor een afspraak met onze accountant

Anticiperen op de toekomst? Maak een begroting

Vaak overheerst de dagelijkse gang van zaken. Toch is de (middel)lange termijn ook belangrijk. Nieuwe omstandigheden leiden soms tot een ander resultaat. Wat kun je verwachten? Welke maatregelen kun je nemen? Anticipeer in je begroting op nieuwe omstandigheden.

Wat zijn de verwachte omzet en kosten?


Exploitatiebegroting

Graag helpen wij je bij het opstellen van een goede exploitatieprognose. Daarin zetten wij de verwachte omzet en kosten onder elkaar. We brengen verschillende scenario’s in kaart. Zo krijg je inzicht in hoe je jouw winst kunt behalen. Pakt de werkelijke omzet anders uit dan je begroting? Dan kun je nog tijdig bijsturen als dat nodig is.

Liquiditeitsbegroting

Op basis van de exploitatiebegroting kunnen we een betrouwbare en reële liquiditeitsprognose opstellen. Hierin verwerken we alle doorlopende (contractuele) verplichtingen. We kijken kritisch naar je cashflow en analyseren je (vaste) uitgaven. Zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om van financieringsvorm te wisselen? Kun je je inkoopcondities nog aanpassen of je voorraad verminderen? Is uitstel van aflossing mogelijk bij je bank of andere financiers? Zijn er mogelijke (nieuwe) inkomstenbronnen? Heb je nog ergens recht op, zoals een transitievergoeding? Wij brengen het graag voor je in kaart.

accountants en adviseurs sinds 1926 – accountants en adviseurs sinds 1926 –
ga