Digitale administratie

Zo maken we jouw administratie weer leuk

Ben jij ook liever zo min mogelijk tijd kwijt aan je administratie? Graag optimaliseren wij jouw financiële administratie. Dat scheelt je veel tijd. Je boekt zelf of laat het volledig aan ons over. Verzorgen wij jouw administratie? Dan kun je je administratie online raadplegen. Zo is je boekhouding altijd bijgewerkt en kun je tijdig signaleren.

 

Het gemak van een digitale administratie

Stuur je jouw facturen regelmatig per e-mail aan ons? Dan boeken wij jouw administratie binnen 5 werkdagen. Zo heb je altijd een bijgewerkte administratie. Ook kun je jouw facturen eenvoudig terugvinden in het digitale archief. Het enige wat je hoeft te doen is jouw facturen digitaal aanleveren. Ook heb je de mogelijkheid om rechtstreeks betalingen te doen. Je hoeft dan niet langer de betalingsgegevens over te typen in internetbankieren.

Online boekhouding: hoe werkt dit?

Stuur je facturen door of maak een foto met de app. Dan verwerken wij jouw administratie binnen 5 werkdagen. Hierdoor heb je altijd een actueel inzicht in je financiële situatie. Ook kunnen wij vanuit jouw administratie eenvoudig een aangifte omzetbelasting voor je indienen.

Altijd inzicht via het dashboard

Is je administratie bijgewerkt en wil je een actueel inzicht? Dan heb je de mogelijkheid tot een dashboard. Hiermee heb je ‘live’ inzicht in jouw financiële situatie, je resultaat (winst en verlies) en openstaande posten. Zo weet je altijd hoe je er financieel voor staat.

 

Meer weten?

Marita Sloetjes
administratieve dienstverlening
Rogier Hoftijzer
vennoot / fiscalist

Meer weten over digitale administratie?

Neem contact op met Rogier Hoftijzer of Marita Sloetjes via tel. 0315 – 270 000. Wij helpen je graag verder. Met een digitale administratie ben je klaar voor de toekomst. Steeds meer bedrijven versturen en ontvangen digitale facturen. Bovendien voldoe je aan de bewaarplicht voor digitale facturen.

Administratie optimaliseren

Bespaar tijd en voorkom frustratie en dubbel werk. Vaak worden er onnodig gegevens overgetypt. Met een digitale administratie gaat het een stuk sneller én heb je altijd de juiste cijfers bij de hand. Een win-win situatie dus. Maar hoe regel je dit? En waar begin je?

De overgang naar een digitale administratie vereist een andere manier van werken. Graag ondersteunen wij je bij het digitaliseren en optimaliseren van jouw financiële administratie. We leggen je precies uit hoe het nieuwe proces werkt en geven je grip op jouw administratie.

Ja, ik wil tijd besparen

Klaar voor de toekomst

Met een digitale administratie ben je klaar voor de toekomst. Steeds meer bedrijven versturen en ontvangen digitale facturen. Bovendien voldoe je met onze software aan de bewaarplicht voor digitale facturen, zoals opgesteld door de Belastingdienst.

accountants en adviseurs sinds 1926 – accountants en adviseurs sinds 1926 –
ga