Salaris
verwerking

Wil je als werkgever tijdig en het juiste salaris betalen aan je personeel?

De wet- en regelgeving rondom werkgeverschap en arbeidsrecht is complex en wijzigt continue. Loonbelasting en premies moeten op tijd worden afgedragen aan de Belastingdienst. Ook uitvoerende instanties wensen allerlei informatie. Dat maakt het vaak tijdrovend en ingewikkeld. Wij nemen je salarisverwerking graag uit handen en helpen je bij het verder professionaliseren van je personeelszaken.

Salarisverwerking via Loket.nl

Via onze online applicatie Loket.nl werken wij direct met je samen. Je hebt altijd en overal toegang tot je salarisadministratie via je pc of smartphone. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig zelf mutaties invoeren, maar ook een overzichtelijk dossier opbouwen. Documenten zoals loonstroken of jaaropgaven kun je digitaal ter beschikking stellen aan je medewerkers via een app (ESS). De software van Loket.nl is erg gebruikersvriendelijk en overzichtelijk. Wij werken met een vaste prijs per salarisstrook, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. 

Personeelsdossier professionaliseren

Onze software is erg geschikt voor het opbouwen van je personeelsdossier op één centrale plek. Personeelsgegevens, arbeidsovereenkomsten en vergoedingen en verstrekkingen kun je eenvoudig vastleggen via Loket.nl. Hierdoor is alles centraal inzichtelijk. Ook kun je automatische herinneringen instellen. Bijvoorbeeld voor een jubileum of verlopen arbeidscontracten. Bekijk hieronder 5 handige tips voor het maximale voordeel uit Loket.

Slim werken met koppelingen en modules

Wij onderzoeken graag welke koppelingen mogelijk zijn. Is er bijvoorbeeld een koppeling met je urenregistratiesysteem mogelijk? Via een koppeling van de looncomponenten worden loonmutaties automatisch geïmporteerd. Dat scheelt onnodig werk en is minder foutgevoelig. Via de verlofmodule kunnen medewerkers zelf hun verlof aanvragen via een app. Wij helpen je graag bij het implementeren van deze mogelijkheden.

Meer weten?

Desirée Oortgiesen
salarismedewerker

Vaste prijs per salarisstrook

Voor de salarisverwerking hanteren wij een vaste prijs per salarisstrook. Inbegrepen zijn:
– Mailen van alle periodieke loonstroken naar één e-mailadres
– Verzorgen van de periodieke loonaangifte
– Opmaken en verstrekken per mail van de periodieke journaalpost
– Mailen van de betaallijst en het betaalbestand
– Aanleveren van het loonjaarwerk
– Verzorgen salarisopgave richting pensioenuitvoerder (indien van toepassing)

Meer weten over salarisverwerking?


Neem contact op met onze salarismedewerker Desirée Oortgiesen via tel. 0315 – 270 000. Wij helpen je graag verder. 

Jouw HR sparringpartner

Wat moet je als werkgever allemaal regelen? Overweeg je personeel aan te nemen? Wat moet je doen bij een zieke werknemer? Wij ondersteunen je graag bij het volledige traject van in dienst nemen tot ontslag. Zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, maar ook de beoordeling van personeelsuitkeringen, fiscaal vriendelijk belonen en de werkkostenregeling (o.a. advisering cafetariasysteem, beloningsvormen en kostenvergoedingen). Ook ondersteunen wij bij bezwaar- en beroepsprocedures van loonheffingen. Wij hebben internationale kennis van loonbelasting en sociale wetgeving.

Meer weten? Ga naar HR advies

5 voordelen van Loket.nl

 

1. Personeelsdossiers veilig opslaan

Via Loket.nl kun je personeelsdossiers onderhouden volgens een logische structuur. En efficiënt en veilig documenten delen met medewerkers. Dossiers zijn uitgerust met bewaar- en vernietigingstermijnen. Daarmee voldoe je automatisch aan de laatste wet- en regelgeving (zoals AVG). En bovenal, je bespaart hiermee aanzienlijk veel tijd. Indien gewenst kunnen documenten ook digitaal ondertekend worden.

2. Werk digitaal samen met werknemers

Medewerkers kunnen documenten, zoals loonstroken en jaaropgaven altijd en overal zelf raadplegen via de app “werknemerloket”. Geef medewerkers toegang tot hun digitale personeelsdossier. Indien gewenst kunnen werknemers ook via deze app digitaal verlofaanvragen en declaraties indienen. Bekijk de video hieronder voor meer informatie.

3. Verlofverzoeken digitaal afhandelen

Medewerkers kunnen eenvoudig verlof aanvragen. Verlofverzoeken kun je direct afhandelen met een overzichtelijke verlofkalender. Zo hebben werknemers altijd een actueel verlofsaldo. Er is automatisch onderscheid in wettelijk- en bovenwettelijk verlof.

4. Declaraties eenvoudig indienen

Dien declaraties direct digitaal in. Zo voorkom je rondslingerende bonnetjes. Accorderen door de leidinggevende gaat met een druk op de knop. Je hebt inzage in ingediende declaraties. Verkleint kans op fouten. Declaratie wordt direct na accordering meegenomen in salarisadministratie.

5. Koppel systemen waar je graag mee werkt aan elkaar

Dubbel invoeren van gegevens is verleden tijd. Daarmee aanzienlijk veel tijd besparen en kans op fouten verkleinen. Alle data wordt op een veilige manier met elkaar uitgewisseld.

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over de app “Werkgeversloket”.

accountants en adviseurs sinds 1926 – accountants en adviseurs sinds 1926 –
ga