Werken bij

Met plezier naar je werk

Werk jij graag op een kantoor met een prettige werksfeer? Onze collega’s waarderen het persoonlijke contact met klanten en onze collega’s. Onze kantoren hebben een frisse en moderne uitstraling. Ook mag je thuiswerken als je dat wilt. Je draagt zelf verantwoordelijkheid voor je werk, zodat je werk en privé op een goede manier kunt combineren. We organiseren regelmatig gezellige borrels, personeelsfeesten en lunches waar we je graag verwelkomen.

Afwisseling in je werk

Onze klantenportefeuille is erg divers. Daardoor ben je telkens met andere bedrijven bezig. Je fungeert als vraagbaak voor de kleine tot (middel)grote ondernemer. Onze klanten hechten veel waarde aan jouw (proactieve) input. De verschillende branches zorgen voor afwisseling en diversiteit. Ook staan de ontwikkelingen niet stil. We zijn vooruitstrevend in het gebruik van automatisering. Zo hebben onze klanten bijvoorbeeld direct inzage in hun administratie. Ons kantoor is hierin innovatief, en er is voor jou alle ruimte om hier een rol in te spelen.

Vacature salarismedewerker (Barchem)

Voor onze vestiging in Barchem zoeken wij een salarisadministrateur die blij wordt van afwisseling. Ben jij op zoek naar een interessante baan bij een gezellig bedrijf met doorgroeimogelijkheden?

Vacature assistent accountant (Duiven)

Op zoek naar een interessante baan bij een gezellig bedrijf? Voor onze samenstelpraktijk in Duiven zoeken we een ervaren assistent accountant die blij wordt van afwisseling.

Stage of afstuderen?

Ben jij een student MBO, HBO of WO op het gebied van Accountancy of Fiscaal? Ben je op het moment studerend en zou je binnenkort graag bij Westerveld en Vossers stage willen lopen of een afstudeeropdracht willen uitvoeren? Wij komen graag met je in gesprek. Regelmatig bieden wij de mogelijkheid om een stage of afstudeeropdracht binnen onze organisatie.

Kom jij ons team versterken?

Gedegen, toegankelijk, scherp en gedreven. Dat zijn onze kernwaarden. Onze collega’s zijn solide en betrouwbaar (we zijn geen “snelle jongens”). Onze klanten kunnen van ons op aan. We zijn betrokken en persoonlijk. We leren onze klanten en hun ondernemingen graag beter kennen, en we doen graag een stapje extra. Dat maakt ons werk leuk.
We zijn pragmatisch en nuchter (geen “poeha”). Slim, innovatief en altijd op zoek naar de beste oplossing. Soms wat bescheiden, maar ons kantoor kent al een duurzame groei sinds 1926. Het beste kan je ons zelf leren kennen. Wij maken graag kennis met jou!

Bel Miranda voor een kennismaking

Maak kennis met Westerveld en VossersBenieuwd naar jouw toekomstige collega’s? Bekijk hier een aantal van onze collega’s. Wij verwelkomen je graag in ons team! Zie jij het wel zitten om bij ons te komen werken? Bel dan met Miranda Brethouwer via tel. 0315 – 270 000.

Sander Heutinck
accountant AA
Arjan Bokkers
vennoot / fiscaal adviseur
Linda Scholten
accountant AA
accountants en adviseurs sinds 1926 – accountants en adviseurs sinds 1926 –
ga